dimarts, 4 de març del 2008

Els sous dels regidors

És indiscutible per tots que la tasca d’un regidor, com a representant electe, ha d’estar remunerada. També, tots estem tips de llegir a la premsa les quantitats desproporcionades que es cobren i que des de totes les oposicions es critiquen, als que en el seu moment entren al govern.

Durant els últims quatre anys en els que governava CiU vam sentir moltes vegades les queixes, per part de l’oposició de les remuneracions que tenien tant l’alcalde com els seus regidors. Els hi molestava molt que dos dels regidors de l’equip de govern assistissin a les Juntes de Govern perquè això representava que cobraven 80€ més cada mes i no diguem del sou de l’alcalde que, tot i tenir plena dedicació al càrrec, els hi semblava del tot escandalós.

Doncs bé, ara que l’increment de tots els sous està al voltant d’un 100%, també el de l’alcalde, sembla que són del tot acceptables i que s’han ajustat a les retribucions dels pobles veïns.

El passat mes d’octubre, l’alcalde va cobrar 4.000,-€ una quantitat que per a nosaltres es del tot desmesurada, sobretot si tenim en compte que no te plena dedicació a l’Ajuntament i que comparteix aquesta tasca amb la seva pròpia al Cos de Bombers de la Generalitat.

Cal saber que:
· Fins ara un Ple ens constava 1.290 euros i ara ens costa 2.400 euros.
· Els regidors de l’anterior equip de govern cobraven 600-700 euros i ara en cobren 1.200-1.400 euros.
· L’alcalde cobrava 2.000 euros i ara arriba als 4.000 euros.
· En el Ple del dia 10 de desembre del 2007 es va aprovar el pressupost. La partida corresponent als salaris dels regidors ha passat de 85.000 euros l’any 2007 a 165.000 euros per l’any 2008.

És molt probable que vegin que tenen molta feina i que són pocs per fer-la, però no oblidem que per els ciutadans de Sils hi ha 11 regidors ARA i ABANS.

Dels 11 regidors només n’hi ha 3 de CiU, vol dir que per treballar i poder fer el canvi que tant i tant van demanar tots plegats en campanya electoral, podrien ser 8. No obstant, s’han quedat governant en minoria per no haver estat capaços tots plegats de trobar una línia de treball conjunta.

Tots sabem que és mes fàcil posar-se d’acord per fer crítiques que per fer feina.

Grup Municipal de CiU a Sils

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

Que us semblaria a CIU un govern amb ICV i AMS?

Sembla que hi ha moviments...

A veure si en Xicu es posa les piles i fotem fora a IDS amb el Marti primer.

EN Quimet

LNC ha dit...

Jo m'apunto a la idea d'en Quimet.

I patriotes de la Nació Catalana, si us plau no sigue com el Nogué i feu servir un llengiatge no sexista. Fixeu-vos en l'Artur, el candidat més votat a la nostra nació.

Anònim ha dit...

Això mateix!!! Aquesta tarda em posaré a buscar a la Wiky noms de dones celebres que es veu que a Sils n'anem faltats. La igualtat ha de ser una cosa "natural", no imposada.

LNC ha dit...

Xico:

fes el que toca, deixa de fer cas al quimet i en capdevila i encapçala un govern amb cara i ulls i a Sils, capaç i competent, no el Dragon Khan d’En Nogué. Ells estan millor a l’oposició. No donen per més. Ja s’ha vist. Pujar-se el sou i defensar a l’enganxina. Tu el saps posar al seu lloc.

Fes primer tinent d’alcalde al miralles i posar al tello al capdavant de la brigada.

Gràcies a tu CiU no patir una derrota d’escàndol a les municipals. Ara et toca ser el líder de debò que Sils reclama.

I a les nacionals catalanes, el Partit necessita demostrar que estimem Catalunya, el nostre poble, que governem bé i que el PSOE no és la solució i tenim capacitat de pactar pel bé de la gent.

Un petó i ànims.

LNC ha dit...

Què patriotes de Sils de la nostra nació: ens animem ja a demanar al Xico que sigui l'alcalde per bé de Sils ?

Sils reclama tenir ja el millor alcalde de la història de la democràcia amb en Xico !